Yummy Yummy Yummy I've Got Love In My Tummy
Oerhört gott och oerhört enkelt! För andra gången idag ... Enjoy!
svartpeppar, krossad
250 gram
185 gram
2 msk
500 gram
1 msk
3 st
olja
salt
750 gram
Skala och tärna sötpotatisen och lägg bitarna i en långpanna med lite olja och salt. Ugnsbaka i 200 grader ca 30 minuter eller tills sötpotatisen är mjuk och brun. Häll olja i en stekpanna på medelstark värme. Tillsätt hackad purjolök och rosmarin och stek ca 7 minuter eller tills purjolöken är mjuk och gyllenbrun. Lägg pastan i en kastrull med kokande vatten och koka al dente. Låt rinna av och lägg pastan i en stor, uppvärmd skål. Tillsätt sötpotatisen, lökblandningen, smör och feta ost (använd gärna den marinerade i kuber)och blanda med lätt hand.
Fördela spenatbladen i små högar på varma tallrikar och lägg på pastablandningen. Toppa med peppar och pecorino eller parmesanost.
//
speak
Postat av: Madde
Kika gärna in någon dag!
Trackback