the bandhelgens låt

en konstig natt


gårkvällen var oerhört konstig men men förfesten var i alla fall väldigt rolig och mina vänner var som vanligt galet snygga! resten av kvällen vet jag inte vad som hände, förstår mig inte på människor ibland..

realfriendslove

beautiful thingsgrymma skor på hm's webbshop, 499:-


colour me fresh*färgar håret* det blir nog rött...

oj då!

what a fashion messidag var det kaos i modehänget på jobbet. Jag och O vek ihop och packade hela 44 påsar med kläder som jag ska buda iväg imorgon på morgonen.. kaos.. kom hem strax efter 6 och var riktigt trött så gymet byttes ut mot soffa och filt. Imorgon ska rebecca komma in och äta lunch med mig det ska bli riktigt mysigt! förresten så saknar jag min syster något extremt- bara så att du vet.

modehängkärlek

this months issueidag ska jag och B på bio och se the september issue! äntligen har längat så! men innan dess blir det jobbsökande, promenad och gym. Känns som en bra plan för denna gråa septembermåndag!

septemberlove

my dream scent


vill verkligen köpa den här parfymen, luktar sjukt gott! Pamela har en stor flaska på kontoret, får väl snatta lite av den i väntan på pengar...

perfumelove

last night
en halvful outfit bild och en helsnygg poser bild på björnen får summera gårdagen! hade sjukt kul! inga festar så bra ihop som jag och B.. skämde senare ut mig lite halvt för allt och alla men men den bjuder jag på .. nästa helg utgång igen!!!

taggadkärlek

utgångikväll blir det först inflyttningsfest med björnen sedan blir det utgång till droplets på sugar bar där vi möter upp resten av gänget- är riktigt taggad! skulle vilja ha på mig det här men men får rota fram någor ur min oorganiserade garderob istället..

partykärlek

desktopmy desktop is espacially fab' right now!

nej nu ska jag sova

kärlek

vilken underbar dag det är
hade en helt perfekt dag idag! dagen började på kontoret där vi åt frukost och packade bilen full med kläder och prylar sedan bar det av till ett gammalt grustag på ingarö. där packade vi upp och fixade i ordning sedan blev det byte efter byte, lite thaimat till lunch, skratt och tillslut lite extra stress för att hinna fånga de sista solminuterna på film. alla var supergulliga och efter en 13h arbetsdag åkte vi tillbaka till kontoret och packade upp plus packade lite bud som ska skickas på fredag. dagen var helt jävla fucking underbar! bilderna vi tog idag kommer ut i nr 12 alltså typ 24 november så fort jag får tag i numret ska jag lägga upp här! juste blir troligtvis aktuellt för mig att göra en egen plocksida i höst!!! jippie!!

photoshootlove

ps. för fler backstage bilder se pamelas blogg ds.

the perfect weekendIgår kväll kom jag hem från oslo.. Hade en helt underbar helg med syster, vi shoppade åt grymma vårrullar kollade in chanel filmen och festade med norska bonde söker fru deltagare.. helt enkelt the perfect weekend.

oslolove

cat bangleschanel fever
råder ju lite chanelfeber i världen just nu så man får ju ta och hänga på! för att se bilder från märkets catwalks kika in här, för att läsa lite om guddinnan, ikonen, kvinnan coco chanel kolla in här och till sist för att se avsnitten från miniserien där vi får följa arbetet med en kollektion klicka in här.. själv ska jag sitta och drömma om de två väskorna jag får på söndag! man har ju hellre chanelfeber än svininfluensan?! eller vad tycker ni?

chanellove

2.51 2.52 2.53 2.54 2.55mor ringde från turkiet hon hade hittat en liten kopia till mig, har ju definitivt inte råd med en äkta, så en liten fejk en  skulle vara underbart, gör att vardagen känns lite ljusare :D

2.55love

king

igår fick jag ett efterlängtat mail från Pamela (moderedaktör KING) och jag fick det! praktiken alltså jippie! var bara tvungen att hoppa upp och ner.


RSS 2.0