HAHA


handskrivet

vill tatuera mig på handleden, typ handskrivet vad avslöjar jag inte än!
Någon som vet typ vad det kan kosta??

juste studentskivan igår var grym!!

!!

cause its my birthday

solglasögon
jag vill ha nya solglassisar

imorgon fyller jag år

jaha

Duktiga Astrid!

Matte och religions proven gick bra! eller helt okej , jag känner mig nöjd. Orkar inte riktigt motivera mig men nu är jag i alla fall två steg närmare studenten! Lånade även en bok till svenskan i dag, vi ska läsa deckare, Agatha Christies Mordet på Orientexpressen har redan börjat läsa och den verkar riktigt bra. Har läst 10 små negerpojkar förut och den gillade jag skarpt!

Men ingen ro ingen vila nu ska jag skriva klart min Proust analys plus mitt talmanus till på fredag. Jag tänkte även hinna fixa det sista på studentklänningen och kanske ge sig ut och leta efter passande accesoarer hmmm... tricky tricky det viktigaste är skor plus ett riktigt snyggt skärp. Ikväll är det project runaway glöm för all del inte det!


Jag tänker köpa...


Jag tänker nog köpa en macbook i sommar har velat ha en länge nu och om jag jobbar i några månader så kommer jag nog ha råd... hoppas....

19april- pluggläsaläraräknaskrivatänka

Igår va Emba och Jr här vi pratade om allt från lägenheter och framtiden till döden och åldersnoja, kvällen avslutades med en kort promenad och en dålig skräckis... Var mysigt!

Imorrn har jag två prov direkt efter varandra (matteC och religion) herregud borde plugga just nu men nej nej ... matteprovet känns redan kört ojdå.... men men ikväll ska jag iaf träffa alla brudarna och ha knytis ska bli jättekul!

Nej men nu måste jag väl plugga lite...

19april-pluggaläsaläraräknaskrivatänka

ps.6 dagar till jag är 19 ds.

//

Just nuTaj mahal

It's a wicked life but what the hell
The stars ain't falling down.
 I'm standing outside the Taj MahalMönsterkonstruktion --- kjol 3Sitter i skolan och har datoriserad mönsterkonstruktion, slutar om circus 15 min. Gillar verkligen den här kursen känns extremt lärorik! Becca sitter brevid och smygkikar vad jag skriver haha...

Ikväll ska jag sy klart min studentklänning, laddar upp bilder när jag fått tillbaka min mobil!

//

Vilken Jävla röst


rinnande näsor och färgglada fåglar sjunger kareoke

Fortfarande förkyld..suck men nu börjar det släppa iallafall! Idag kom Emba hit träffade henne bara en snabbis i skolan men vi hinner nog träffas mer i helgen -hoppas jag! Sökte lite kurser idag på olika högskolor mycket distans och konstvetenskap, modehistoria, franska marknadsföring, skrivkurser m.m. Kommer troligtvis inte läsa något men känns skönt att man har sökt iaf.

Lyckades även skriva konceptet till min kollektion på designen Mexican Birds S/S 2010! Äntligen! Nu ska jag bara ta lite materialprover och sen blir det uppgift numbero 2. Har även matteC och religions prov på måndag som jag verkligen måste plugga till.

Juste nästa helg fyller jag 19 ! Då blir det troligtvis K-Kareoke med brudarna och utgång hoppas jag! Tråkigt bara att syster inte kommer vara här! Första födelsedagen utan henne tror jag.... Saknar henne som fan! Förresten ska hon vara med på norska X-faktor *jätte stolt*!! Och på tal om syskon så har bror min äntligen lärt  sig säga mitt namn.. eller han säger Atta... men det tycker jag är nära nog!

Min mobil har lagt av också .. Härligt va! så just nu är jag enbart kontaktbar på feyyan och hemtelen..

ps. håller på och syr min studentklänning ds.

tv400 20.00!!


SwimsuitsVill ha en ny baddräkt till sommaren gärna svart med fina detaljer som dessa
snyggingar och till detta ett par super fina solglasögon!

1.Chloé 2.Azzaro 3. La Perla 4.H&M
5.&6. Sonia R.

VårDet var helt underbart väder i lördags!! SOL och värme och vår! Efter en
vända på stan (köpte en väska+blus visar senare) satt jag på gården och
åt jordgubbar och choklad till lunch, helt underbart!

Nu är det påsklov iaf, önskar att jag hade lite mer pengar på kontot så jag
kunde hälsa på min kära syster men men ...

Ikväll blir det vattenpipa med brudarna!

RSS 2.0