This is where im ment to be....

visningen var helt jävla grym!

nu måste jag sova...

börjar halv åtta..

//


soon ill be in wonderland



modeveckanoutfit, dålig bild jag vet. Nu ett litet eifeltorn fått flytta in runt min hals. inviger min bustier från hmoslo idag!

Imorgon blir det modeveckan på berns



fashion week!!!

i can see the light



det känns som att saker börjar ordna sig nu, hittat en distanskurs jag ska gå i år, känns väldigt bra!
Om 2.5 h kommer jag sitta på ett gammalt SJtåg utan AC i 25-30 graders värme, hoppas ni spenderar er söndag kväll bättre!

Hej då oslo

//

photoshoot

har glömt att lägga upp bilderna från photoshooten jag hade förra veckan, björnen fotade, sandruf var modell och det var mina kläder från skolan + min styling. Brudarna var helt underbart duktiga!!! kärlek till er!





svettigt svettigt

Igår kväll kom jag fram till oslo efter en extremt svettig och varm tågresa, man tycker att SJ borde investera i ett fungerande AC system! Idag har jag och mor varit på promenad ner till havet och suttit på en brygga och tittat på rika norska ungdomar som glassar förbi i sina båtar. Förresten såg jag 2 sjöstjärnor , finns det verkligen i norge? Ikväll ska vi grilla och åka och ta ett kvällsdopp ska bli skönt! Det är typ 25-30 grader här, svettigt, svettigt.



Ikväll blir det sommarens första dop (alldeles för sent jag vet).

//

vackert


Visby







Biljetterna släppta



Nu är biljetterna släppta!!! yes yes yes

//

en perfekt kväll

Kom precis hem från en mini utekväll med sandra, JR och Bidi. Skulle egentligen fika men det blev istället, en cider, en drink, två drinkar osv. på en uteservering på medis. En helt perfekt kväll exakt vad jag behövde, intellegenta roliga samtal och sommarnätter. Jag och sandra min grymma model :D ska träffas imorrn och fota lite gamla design grejor som jag hämtade i skolan idag. Björnen ska fota så det blir kul måste komma på någon slags smink/styling idee till imorrn. Juste min fjäderklänning ska ställas ut i en sån där glasbur på hornstulls tunnelbanestation hela sommaren så om ni har vägarna förbi så kan ni ju kika på den. Planerade även  en liten gruppressa till danmark i augusti, är ni på?? festa och sola och bada!!

Nej nu ska jag spela sims

//

presenter från wien




Fick en jättefin sjal av mamma från wien, samlar på sjalar med städer på så nu fick jag ännu en till min hitills lilla samling.

//

sjuk, fattig och partysugen



Är på jakt efter en jacka/kappa i paljetttyg hmmm undrar var man kan hitta det......

Är sjuk igen, förkyld som bara den. Mitt liv känns tråkigt just nu ... suck...... längtar som bara den tills jag och mamma åker till oslo ska bli skit kul... hoppas på lite sol så man kan bada ...

Har nada dineros dessutom 68 kronor att leva på fram tills skatteåtterbäringen, när kommer den då? innan midsommar har jag hört men vem vet...


//

gudinnan svarar på stilfrågor



Min modegudinna Sonia Rykiel svarar på frågor om stil på elle.se


16. Känn dig själv.
Det viktigaste är hur du ser på sig själv. Vad vill du framhäva och dölja? Tillbringa tid framför spegeln. Väldigt få kvinnor bryr sig om det.

17. Glöm inte styrkan i svart.
Svart är en enastående färg. Du får en ren och grafisk kontur.

18. Lägg till det lilla extra.
Jag älskar accessoarer – väskor, skor, broscher, halsband, att ha ett hårspänne i strass eller en blomma i håret. Om man har på sig en enkel svart klänning ger en gnistrande detalj ett lyft.

19. Skaffa en outfit som alltid fungerar.
Om du har bråttom är det är viktigt ha kläder som alltid fungerar och som du garanterat ser bra ut i.

20. Lär dig konsten att packa.
Jag reser alltid med massor av långa kavajer – i svart, brunt eller marinblått – och matchande byxor. Sedan kan jag mixa och variera sinsemellan.

21. Låt fötterna säga sitt.
Jag älskar excentriska, knasiga skor med färger och skyhöga klackar som är extravagant dekorerade. En vacker fot understryker din look.

22. Klä dig för din egen skull.
Mode är viktigt, men din livsstil betyder mycket mer. En kvinna ska vara sig själv och klä sig efter den hon är.

23. Strunta i andra människors råd!
Be inte andra om råd, och i synnerhet inte din partner. Det är meningslöst.

Av Maria Lindholm och Claire Sacre Foto: Andreas Öhlund

idag blir lillbjörnen en vuxen björn



Idag tar den här lilla bruden studenten whoop whoop!!! jippie! Nu måste jag slänga på mig kläder och springa över till sara och fixa skylten.

//

fina paket och fina tv program

Skriver nu mitt första blogginlägg på min mac!!! its fucking gorgeus!



Så här glad är jag nu och självklart fick the crazey thumb vara med, i dubbel version.



Dont forget ikväll är det final av PR, själv hejar jag ofcourse på Leanne tycker att hon är grym (har varit väldigt duktig och inte tjuvkollat på internet vem som vann så snälla säg inget) jag hoppas ni alla sitter bänkade klockan 22.00!!

// en mac-kär liten en

en dag full av väntan


Beräknat leverans datum för min dator är idag så jag får inte lämna lägenhet vilket känns tungt eftersom solen skiner utomhus, men jag vill ju inte missa den! Nä nu tycker jag den får ta och komma hit!

//

om en vecka ....

...får jag min dator



..då ska den få mysa i det här



så det så!

//

2 dagar kvar till Sims 3


RSS 2.0