Fair isle



Idag blev det lite halv kaos på redaktionen i slutet på dagen.. Letade frenetisk efter Fair Isle mönstrade tröjor vilket var svårare än man kan tro 99% av alla jag pratade med hade ingen aning om vad det var för slags mönster men det gjorde iofs inte jag heller i morse, varje dag lär man sig något nytt! hahaha..

fairislelove

fab'



Gillar verkligen de här bilderna på Iekeliene Stange tagna av Michelle Ferrera för Vogue spain's novembernr, hon ser ut som en docka, fabulous!

//doll-love


my new skin


enda bilden jag hittade på min jacka på "webben" får ta ett eget kort snart!

Jippie! jag har köpt en ny jacka! en underbar, mjuk, leopardig sak från ZARA! jag känner mig som en drottning när jag har på mig den! Jag har även tonat om håret så det är rött rött rött. Jag är dessutom på KING, ska luncha med björnen , ska träffa min kusin imorgon och har kanske fått jobb! mycket att le åt den här tisdagen!

tuesdaylove


, , , ,

the bear



råder bloggtorka i min hjärna just nu så min kära vän B föreslog att jag skulle skriva ett inlägg om henne, heheheh så här kommer det!

Jag och B gick i samma skola från 6-9, i början tyckte hon nog inte om mig men vem kan motstå min charm  i längden? hehe ..  Jag kallar henne Björnen pga hennes efternamn plus ett tidigare uttalande om kroppspråk..

Hon är min ultimata partypolare(hahah) som alltid kan få mig taggad och jag vet ingen som posar lika snyggt på fyllebilder eller har lika snygga kläder.  Just nu jobbar hon som pressassistent på butiken/presskontoret David&Niklas och jag är fett avis. Hon är den där tjejen som alltid blir bjuden på coola fester och har roliga möjligheter på g. Helt enkelt en underbar vän!

Imorgon ska jag luncha med na' och det kommer bli riktigt mys!

björnenlove

beauty




beauty wrapped in plastic

pics. mike ruiz

autumn feelings






Idag var jag och R ute och fotade hösten i skogen det var väldigt mysigt, all cred till R för att hon står ut med en sådan amatör fotograf som jag..

//

Rochas S/S





En av mina favorit S/S 10 kollektioner kommer från det franska märket Rochas. I sommar vill jag klä mig i deras underbara kollektion i allt från de söta hattarna till de söta sockorna.. från topp till tå helt enkelt..

//

saturday night



i lördags kom A, R och JR förbi och drack drinkar och snackade skit det var oerhört trevligt.. jag hade lockat håret dagen till ära och kände mig fin.



tog lite bilder på JR när hon pratade hahah så här har ni det The many faces of JR Andersson


will you be my fashionking?



Modekungen.se har riktigt fina grejer, bland annat många snygga jackor/kavajer de här tre godbitarna skulle gärna få hänga på mina axlar.

Idag vaknade jag av fasadrenoveringens bankande vid 8, inte ok.

jacketlove

, , , ,

så här vill jag bo







, , , ,

harry harry harry P igen



snart ska jag se Harry Potter And The Halfblood Prince för andra gången! Jr och hennes pojke hade inte sett den och så får det ju inte vara, herregud, prioritera människor! undrar om jag kommer gråta lika mycket den här gången?? hahah... ni som har spotify lyssna in soundtracket där.. underbart :D

wizardlove

, , , , , ,

choo's



Jimmy Choo sammarbetet med H&M ser väldigt lovande ut tycker jag.. finns ett flertal godbitar ..

choolove


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

sing



Yes! äntligen kommer det ett kareoke spel till wii!!! JIppie! U-sing!!!

02.11



precis hemkommen. örsnibbarna är fortfarande iskalla av den nya årstiden, fötterna värker än lite av för nya för höga och för snygga skor, huvudet snurrar fortfarande lite efter allt för många drinkar.. ett perfekt slut på en perfekt kväll and im not being ironic.. promise.


grattis!




idag fyller två av mina absoluta favorit personer år! min lille lillebror fyller 2 och min vapendragare, festkompis och BFF Sandra "Björnen" Björling fyller 19 år! Jippie! grattis grattis! nu ska jag på 2års kalas och sedan 19års middag, undra vart det är mest drag ?

lanvin







syster tipsade mig att spana in lanvin S/S09 och jag är totally in love! vill äga vart enda plagg ..
spana in hela kollektionen här. Alber Elbaz är ett geni!

"Now, everybody said, 'Let's do a small show,"" he said. "Intimate, I believe in, but a small show? If you invite only the editors-in-chief, all the writers, the assistants lose the dream. This is the time to invite the people who dream."


lanvinlove

i am loving this







leopard


har planer på att sy min höstjacka nu lutar det åt en leopardkappa i gråa toner, men vem vet...

//

LV

om exakt 6 minuter kan man se Louis Vuittons catwalk live på deras facebook, straight from paris! exakt vad jag ska göra, nu måste jag springa och koka en kopp grönt te innan det börjar! dont miss it!


queen





den franska drottningen av mode lyser ännu en gång upp en grå dag med sin undebara kollektion!

//

RSS 2.0